Flip and Swirl

Warme wentelteefjes met granolapasta en kokossiroop

5/5

– Besmeer je boterham met onze overheerlijke granolapasta;
– Snij de banaan in plakjes, leg deze op de besmeerde boterham en leg de andere boterham er boven op zodat je een sandwich hebt;
– Neem een diep bord of een schaal en klop daarin het ei los;
– Roer de melk, de vanillesuiker en de kaneel met een garde door het losgeklopte ei;
– Leg je sandwich in het mengsel en laat het mengsel goed intrekken, herhaal dit met de andere kant van de sandwich;
– Doe de boter in een koekenpak en zet deze op het vuur;
– Leg de sandwich in de warme boter en flip deze regelmatig totdat beide zijdes lekker bruin zijn;
– Leg je sandwich op een bord en swirl er wat kokossiroop overheen. Versier het geheel met blauwe bessen en nog wat plakjes banaan.

Ingrediënten

– 2 boterhammen naar keuze….pssst, Casino witbrood is wel het allerlekkerste !
– My Foodness granolapasta Chocolade
– 1 banaan
– 1 ei
– 125ml melk (lactosevrije melk kan ook gebruikt worden)
– 1 zakje vanillesuiker
– 1 theelepel kaneel
– Klein beetje boter om in te bakken
– My Foodness kokossiroop
– Handje blauwe bessen

Coconaise

Mayonaise van kokosolie

5/5

The smell of coconut

Salade dressing met kokos, honing en mosterd

4/5

All you need is icecream

Vegan ijs met granolapasta

4.5/5

A salty sweet crush

Skinny Margarita cocktail

5/5

A fruity treat

Pannekoeken met kokossiroop en banaan

5/5

Bitter sweet memories

Gingerale

3.5/5
nl_NLDutch