Cooky time

Vegan kokoskoekjes

5/5

– Verwarm de oven voor op 150 graden;
– Meng de kokosrasp, amandelbloem, My Foodness kokossiroop, My Foodness kokosolie, vanille en zeezout in een kom;
– Leg bakpapier op een ovenplaat;
– Maak bolletjes van het mengsel en leg deze op afstand van elkaar op het bakpapier;
Tip: gebruik een ijstang voor het maken van de bolletjes.
– Bak de kokoskoekjes +/- 20 minuten in de voorverwarmde oven en laat ze daarna 15 minuten afkoelen zodat ze kunnen opstijven;
– Smelt de chocolade in de magnetron (+/- 30 seconden op 900WT)
– Voeg eventueel nog wat My Foodness vloeibare kokosolie toe om de gesmolten chocolade nog wat dunner te maken;
– Dip de onderkant van de kokoskoekjes in de gesmolten chocolade en druip nog wat chocolade over de bovenkant;
– Laat de koekjes voor 10 minuten afkoelen in de koelkast.

Ingrediƫnten

– 70gr amandelbloem
– 125gr kokosrasp
– 4 eetlepels My Foodness kokossiroop (60ml)
– 3 eetlepels My Foodness vloeibare kokosolie
– 1 theelepel vanille
– Mespuntje zeezout
– 50gr pure chocolade

Bitter sweet memories

Gingerale

3.5/5

All you need is icecream

Vegan ijs met granolapasta

4.5/5

The smell of coconut

Salade dressing met kokos, honing en mosterd

4/5

A salty sweet crush

Skinny Margarita cocktail

5/5

Coconaise

Mayonaise van kokosolie

5/5

Flip and Swirl

Warme wentelteefjes met granolapasta en kokossiroop

5/5
nl_NLDutch