– Verwarm de oven voor op 150 graden;
– Meng de kokosrasp, amandelbloem, My Foodness kokossiroop, My Foodness kokosolie, vanille en zeezout in een kom;
– Leg bakpapier op een ovenplaat;
– Maak bolletjes van het mengsel en leg deze op afstand van elkaar op het bakpapier;
Tip: gebruik een ijstang voor het maken van de bolletjes.
– Bak de kokoskoekjes +/- 20 minuten in de voorverwarmde oven en laat ze daarna 15 minuten afkoelen zodat ze kunnen opstijven;
– Smelt de chocolade in de magnetron (+/- 30 seconden op 900WT)
– Voeg eventueel nog wat My Foodness vloeibare kokosolie toe om de gesmolten chocolade nog wat dunner te maken;
– Dip de onderkant van de kokoskoekjes in de gesmolten chocolade en druip nog wat chocolade over de bovenkant;
– Laat de koekjes voor 10 minuten afkoelen in de koelkast.
Bij My Foodness willen we je graag informeren maar ook zelf leren ! Heb je vragen, opmerkingen of suggestie ? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens: