All you need is icecream

Vegan ijs met granolapasta

4.5/5

– Snij de bananen in plakjes en vries deze in, begin hier dus op tijd mee !
– Doe de bevroren plakjes banaan, de My Foodness granolapasta, de amandelmelk en het vanille extract in de blender;
– Blend tot een mooi egaal mengsel;
– Giet het mengsel in een kom/bak en roer je topping er door heen met een spatel;
– Doe de kom/bak in de vriezer en laat deze minimaal een uur staan.

Ingrediënten

– 100gr My Foodness granolapasta naar keuze (chocolade of speculaas…of beiden!)
– 4 bananen
– 60ml amandelmelk
– 1 eetlepel vanilla extract
– Topping naar keuze (stukjes speculaas, walnoot, chocoladebrokjes, koekkruimels etc)

A salty sweet crush

Skinny Margarita cocktail

5/5

Coconaise

Mayonaise van kokosolie

5/5

“Fruitmorning !”

Breakfast bowl met granolapasta, fruit en aardbei-dadelspread

4.5/5

Cooky time

Vegan kokoskoekjes

5/5

Bitter sweet memories

Gingerale

3.5/5

Flip and Swirl

Warme wentelteefjes met granolapasta en kokossiroop

5/5
nl_NLDutch