A salty sweet crush

Skinny Margarita cocktail

5/5

– Strooi wat zout op een bordje;
– Snij een limoen in partjes en met een partje de randen van de glazen in met limoen;
– Zet de glazen ondersteboven op het bordje zout en draai rond totdat de randen onder het zout zitten;
– Pers de overige limoenen en de sinaasappelen uit en zorg dat je ongeveer 250ml limoensap en 125ml sinaasappelsap hebt;
– Doe de Tequila, het limoensap, de sinaasappelsap en de agavesiroop in een karaf en roer dit goed door elkaar…dit is je Margarita;
– Crush enkele ijsklontjes en doe het ijs in de glazen;
– Schenk de Margarita in de glazen;
– Maak een inkeping in de overige limoenpartjes en zet er op elke glasrand eentje;

P.S. Je kunt de karaf met Margarita natuurlijk van te voren bereiden, let wel op: deze kun je tot 4 uur lang in de koelkast bewaren mits deze goed is afgedekt !

Ingrediënten

– Zout
– 250ml Tequila
– 5 limoenen
– 4 sinaasappels
– 30ml My Foodness agavesiroop
– 5 glazen

Bitter sweet memories

Gingerale

3.5/5

Cooky time

Vegan kokoskoekjes

5/5

Coconaise

Mayonaise van kokosolie

5/5

A fruity treat

Pannekoeken met kokossiroop en banaan

5/5

All you need is icecream

Vegan ijs met granolapasta

4.5/5

It’s a ginger thing

Salade dressing met gember

4/5
nl_NLDutch