– Strooi wat zout op een bordje;
– Snij een limoen in partjes en met een partje de randen van de glazen in met limoen;
– Zet de glazen ondersteboven op het bordje zout en draai rond totdat de randen onder het zout zitten;
– Pers de overige limoenen en de sinaasappelen uit en zorg dat je ongeveer 250ml limoensap en 125ml sinaasappelsap hebt;
– Doe de Tequila, het limoensap, de sinaasappelsap en de agavesiroop in een karaf en roer dit goed door elkaar…dit is je Margarita;
– Crush enkele ijsklontjes en doe het ijs in de glazen;
– Schenk de Margarita in de glazen;
– Maak een inkeping in de overige limoenpartjes en zet er op elke glasrand eentje;
P.S. Je kunt de karaf met Margarita natuurlijk van te voren bereiden, let wel op: deze kun je tot 4 uur lang in de koelkast bewaren mits deze goed is afgedekt !
Bij My Foodness willen we je graag informeren maar ook zelf leren ! Heb je vragen, opmerkingen of suggestie ? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens: