A fruity treat

Pannekoeken met kokossiroop en banaan

5/5

– Doe de bloem en het zout in een mengkom;
Tip: als je geen klontjes wilt, is het verstandig de bloem te zeven.
– Maak een kuiltje in het midden van het mengsel en breek de eieren boven het kuiltje;
– Schenk 50ml melk en een eetlepel olie op het mengsel;
– Begin het mengsel vanuit het midden te kloppen en neem steeds wat meer bloem mee vanuit de zijkanten.
– Schenk al kloppend de rest van de melk er bij;
Tip: gebruik een grote garde, mix niet te lang en laat het beslag een paar minuten rusten.
– Verhit de boter in een koekenpan;
– Schenk een deel van het beslag in de koekenpan en bak de pannenkoek aan beide kanten bruin;
– Snij de banaan in plakjes;
– Leg je pannenkoek op een bord, leg daar boven op de plakjes banaan, versier het geheel met de My Foodness kokossiroop en strooi er kokossnippers over heen.

Ingrediënten

– 250gr bloem
– Mespuntje zout
– olie
– 2 grote eieren
– 500ml melk (lactosevrije melk kan ook)
– 75gr boter
– My Foodness kokossiroop
– Kokossnippers
– Banaan

It’s a ginger thing

Salade dressing met gember

4/5

The smell of coconut

Salade dressing met kokos, honing en mosterd

4/5

Bitter sweet memories

Gingerale

3.5/5

A salty sweet crush

Skinny Margarita cocktail

5/5

All you need is icecream

Vegan ijs met granolapasta

4.5/5

Coconaise

Mayonaise van kokosolie

5/5
nl_NLDutch