– Doe de bloem en het zout in een mengkom;
Tip: als je geen klontjes wilt, is het verstandig de bloem te zeven.
– Maak een kuiltje in het midden van het mengsel en breek de eieren boven het kuiltje;
– Schenk 50ml melk en een eetlepel olie op het mengsel;
– Begin het mengsel vanuit het midden te kloppen en neem steeds wat meer bloem mee vanuit de zijkanten.
– Schenk al kloppend de rest van de melk er bij;
Tip: gebruik een grote garde, mix niet te lang en laat het beslag een paar minuten rusten.
– Verhit de boter in een koekenpan;
– Schenk een deel van het beslag in de koekenpan en bak de pannenkoek aan beide kanten bruin;
– Snij de banaan in plakjes;
– Leg je pannenkoek op een bord, leg daar boven op de plakjes banaan, versier het geheel met de My Foodness kokossiroop en strooi er kokossnippers over heen.
Bij My Foodness willen we je graag informeren maar ook zelf leren ! Heb je vragen, opmerkingen of suggestie ? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens: